Josien Eulderink

Beeldend kunstenaar in textiel

WORKSHOPS

Tyvek, objecten in 3 D

In deze workshop leer ik je objecten te maken van tyvek, zoals mijn Zentangle Inspired Artefacts. Helaas is het op dit moment niet mogelijk de tweedaagse workshop Tyvek, objecten in 3 D, door te laten gaan vanwege de Corona-maatregelen. Ik heb simpelweg te weinig ruimte in mijn atelier om voldoende afstand te waarborgen en het seizoen leent zich er ook niet toe het buiten voort te zetten.

Ik hoop de workshops in 2021 te kunnen hervatten. Het is wel mogelijk om vast je interesse kenbaar te maken (zie het contactformulier), zodat ik je van de ontwikkelingen op de hoogte kan houden.

Cyanoprinten op textiel (online)

Samen met Marjan van Holthe ben ik bezig een serie ONLINE-workshops te maken over cyanoprinten (ook wel cyanotypie of blauwdruk geheten) op textiel. Hierin behandelen we de droge methode, de natte methode, speciale effecten zoals ontkleuren van cyano en kleur toevoegen. En wat kun je er daarna mee? Het zal tot in het voorjaar duren voor het klaar is, maar ook hiervoor kun je (middels contactformulier) vast je interesse doorgeven, zodat we je op de hoogte kunnen houden.

***

 

 

 

 

 

 

Webdesign: Theo Verstrael - 2018